Gäster

Vi hälsar alla våra gäster välkomna till Hulta och golf i Herrgårdsmiljö

Spela golf

Vår bana - 18 håls parkbana i lätt kuperad natur.
Banan är byggd på en mark, som gör den spelbar under lång säsong och i de flesta väder.

Restaurang

Besök gärna vår restaurang, La Familia - Hulta.
La Familia serverar både lunch och a-la-carté meny och ordnar Er fest efter Era behov.

Golfbil

golfbil

Behöver Du hyra en golfbil, inga problem, vi har ett antal. Bäst att boka dom i tid, dom är populära, först till kvarn gäller. Bilar bokas endast via telefon 033-204340. Ej via e-mail!!
Hitta runt banan är enkelt - banguide är gratis.
Så här hiitar Du hit.

Det här gäller på Hulta GK

Tidbokning kan göras 2 veckor före speldag för gäster. Mot en mindre avgift kan sällskap boka tidigare, kontakta receptionen. Medlemmar kan boka i förväg utan begränsning i tid, dock max 2 tider.

Husvagnsparkeringen hittar Du vid infarten.
Uppställning kostar 150:- / natt.

Säsongsplats kostar 2000kr. Kontakta Golfchefen David Kirkham för mera info. info@hultagk.se

Bollränna gäller fram till 15 min före och 15 minuter efter ordinarie tidbokning.

Vid kö gäller 3- eller 4-bollar. På helger har 3- och 4-bollar företräde.

Klubbhuset öppnar klockan 6.30 och stänger klockan 19

Hundar får medföras förutsatt att ev. medspelare godkänner detta,
hunden skall hållas kopplad och bajspåse skall användas! Gäller både vid sällskapsspel och tävlingar.
Barnvagn är tillåten på banan.