LADIES CAMP 16-17/6

Efter förra årets succé är det nu dags igen, häng med på vår superhäftiga tjejhelg där du får träna med Sofia Edman från Svensk Golf. Förutom utvecklande träning blir detta en möjlighet att umgås, ha roligt, äta och dricka gott tillsammans med andra damer i en härlig herrgårdsmiljö.

Tränarteamet - Sofia Edman, Alexander Östanbäck & Peter Brattberg

Under denna helg kommer vi ge allt vi har för att hjälpa er damer att utvecklas och öka glädjen kring golfspelet.

Vi kommer fokusera på de slag som har störst inverkan på scoren för damer och vi kommer jobba såväl med tekniken som det mentala.

Vårt mål är att alla träningspass denna helg skall bli utvecklande, inspirerande- och framförallt roliga!!

Tränarteamet är en mix av tjejer och killar med olika bakgrund och erfarenhet. Vi tror att denna kombination skapar riktigt bra förutsättningar för utveckling, insiration och glädje. Sofia bidrar med en stor erfarenhet av att jobba ihop med damer i olika grupperingar och perspektiv på vad kvinnliga golfare vill- och behöver ha för att ha roligare inom golfen.

Läs mer om personerna i vårt tränartema nedan.

Medlemmar har förtur på kursen, i mån av plats kan även medlemmar i annan klubb delta. Alla är välkomna oavsett handicap, vi delar in i mindre grupper utifrån spelnivå under de olika träningspassen.

Pris: 1295 kr inkl 2-rätters middag med dryck lördag kväll – Se meny nedan.

* Kan man ej medverka på middag så kan man få kursavgiften utan middag inkluderad.

Antal platser: Max 18 deltagare

Anmälan: Görs till peter@hultagk.se, ange namn, golf-id och handicap.
Sista anmälningsdag sön 10/6, först till kvarn vid överanmälan.

Lördag:
9-9.30 Intro
9.30-12 Träning - Långa Spelet
12-13 Lunch
13-15.30 Träning – Närspel
15.30-16 Sammanfattning & Avslut
16-17 Dusch, ombyte --- Mingel med fördrink och tilltugg
17.00 2-rätters Middag
Slut ca 18.30

Söndag:
9-9.30 Återkoppling dag 1 - Intro dag 2
9.30-12 Träning - Långa Spelet
12-13 Lunch
13-15.30 Träning - Närspel
15.30-16 Sammanfattning & Avslut

Tränarteamet

Sofia Edman

Sofia känns av många igen från Svensk Golf med Golfskolan och projketet "gör om mig".

Hon har jobbat som tränare sedan 2010 och är till vardags verksam på Gräppås golfklubb i Onsala men har även olika uppdrag över hela Sverige.

Med Sofia som tränare är du garanterad ett stort engagemang och en tränare som verkligen förstår att alla lär sig på olika sätt och att våra tankar styr våra prestationer. Sofia har en bra teknikkunskap och själv en mästare på de korta slagen runt och på green.

Hon har en otroligt stor erfarenhet av att möta kvinnliga golfare i olika grupperingar vilket gör att hon har perspektiv på vad kvinnor efterfrågar och behöver för att utvecklas, trivas och ha roligt med sin golf.

Sofias motto: Lyssna, Tänk och Försök!

Några av Sofias uppdrag utanför Gräppås:
- Tränare i Svensk Golfs tränarpanel
- Tränare för Göteborgs Golfdistrikts tjejsatsning
- Tränare på Svenska Golfförbundets Super Camp för landslagets yngre juniorer
- Utbildningsansvarig i PGA Väst

Alexander Östanbäck

"Alex" har varit verksam som tränare på Hulta sedan 2012. I mars tog han examen från Tränarutbildningen och är nu färdigutbildad Club Professional.

Han har under de senaste åren samlat på sig mängder med erfarenhet från olika utbildningar och arbete med såväl grupp- och lektionsverksamhet för såväl barn/ungdomar som vuxna.

Alex styrkor som tränare är att anpassa uppgiften till spelarens nuvarande nivå och komminicera detta på ett sätt så att du som elev verkligen förstår vad du skall göra för att utvecklas. Han brinner för att göra golfen och träning rolig för alla sina elever. Han har stor kunskap inom golfteknik och är speciellt intresserad av närspel och puttning.

Peter Brattberg

Varit verksam som tränare sedan 2006, Headpro på Hulta sedan 2009. Innan tränarkarriärren har Peter spelat professionellt på Svenska Touren under ett antal år. Under den drygt 10-åriga tränarkarriärren har Peter samlat på sig mängder av erfarenhet och utbildning.

Peters roll i tränarteamet denna helg blir att stå för den tekniska kunskapen i det långa spelet samt övergripande struktur på vad vi lär ut och hur vi kommunicerar till dig som deltagare för att nå bästa resultat.

MENY – LÖRDAG KVÄLL

VÄLKOMSTDRINK
Cava Brut Rosé Classico
Eller