Träningskortet 2019

* Fullständig info kring resp träningskort finner du i de bifogade filerna längst ned på sidan.

Träningskortet är gruppträningsupplägg som löper över hela golfsäsongen. 2019 har vi 4 separata träningskort för olika kategorier golfare.

Träningskortet - Mot Lägre Scorer - Handicap under 20

Träningskortet - Handicap 36-20

Lilla Träningskortet - Handicap 36+ (37-99)

Träningskortet - "Måndagsklubben"
(endast via speciell inbjudan)

Våra olika träningskort ger dig regelbunden och strukturerad träning i grupp tillsammans med tränare under hela säsongen.

Träningskorten är även en social aktivitet med go träningsmiljö, där du kan träffa likasinnade medlemmar och knyta nya kontakter.

Genom våra 4 olika träningskort får vi en jämn nivå på spelarna i de olika grupperna och vi kan bättre anpassa träningen till målgruppen.

* Nyhet 2019 -> WoW -> Workout of the Week (Veckans träningspass) -> Här får du som deltagare varje vecka videoinstruktioner på ett unikt övningsbaserat träningspass som kopplas till varje veckas teknikträning. Detta hjälper dig att höja kvalitén på din egen träning och öka din träningsmotivation. Genomför du ett "veckans pass" på egen hand varje vecka som komplement till våra gruppass så fördubblar du antalet träningspass med hög kvalité under säsongen.

För att ytterligare hjälpa dig i din egen träning får du videomaterial med sammanfattning av utförande i de olika teknikmomenten.

Möjlighet till individuell uppföljning och avstämning ges även via "pluskortet" som ett tillval.

All info kring upplägg, träningsprogram, kostnad, anmälan mm för resp kategori hittar du i de bifogade filerna nedan!

Välkomna!