Lektioner & Lektionspaket

Här kan du läsa allt om vårt utbud av lektioner och paket. Har du frågor eller vill göra en bokning kontaktar respektive tränare:

Peter Brattberg - 0730-434994 / peter@hultagk.se
Alexander Östanbäck - 0700-999677 / alexander@hultagk.se

Lektion 50 min:
- Peter 700 kr
- Alexander 600 kr

Oavsett om vi jobbar med full sving, närspel eller puttning så behöver vi tid att göra en korrekt analys av din rörelse.
Under lektionen vill vi ge dig förståelse för orsak och verkan när det gäller din rörelse och den typ av slag vi jobbar på.

Vi vill även att vi har gott om tid att tillsammans gå igenom de övningar och drillar som du själv kommer få jobba med efter vår lektion.
För de flesta golfare är den kortaste vägen till bättre golf via ett bättre närspel. Glöm inte att du kan ta lektioner både i närspel och puttning såväl som i full sving.

Videoanalys och sammanfattning på din lektion skickas till din mail samt telefon efter lektion. Trackmanrapport skickas då vi använder Trackman. Detta ger dig nödvändig visuell feedback på din rörelse och din bollflykt samt ökar kvalitén på träningen efter avslutad lektion.

Baspaket 4x50 min:
- Peter 2400 kr
- Alexander 2000 kr

4 st 50-min lektioner (se beskrivning ovan) där vi har gott om tid för analys och träning. Välj det som passar dig bäst, närspel, puttning eller full sving. För att priset för lektionspaket skall gälla måste paket bokas innan eller i samband med första lektionen.

"Säsongscoaching":
- Peter 3995 kr
- Alexander 3495 kr

Detta upplägg passar dig som prioriterar att utveckla helheten i ditt golfspel och har fokus på att ta ditt golfspel till nästa nivå. Du förstår sambandet mellan träning och utveckling och du skall vara villig att göra jobbet som krävs för att ta dig mot dina mål. Du får en tydlig plan för din träning och kontinuerlig avstämning under hela spelsäsongen tillsammans med din coach.

Innan vi sätter planen för din träning så går vi noga igenom nuläget, dina färdigheter, styrkor och svagheter. Vi testar av ditt spel på banan under en spellektion. Vi testar även varje moment separat under en testlektion. Därefter sätter vi en plan för hur du skall träna under säsongen och våra gemensamma träffar.

Tanken är att vi ses och tränar ca 2 ggr per månad under hela säsongen. Naturligtvis kan dettta variera under olika perioder på säsongen.

I paketet säsongscoaching ingår:
- Spellektion på banan - Ca 6 hål
- Testelektion - Ca 1 timma
- 4 x 50 min
- 4 x 25 min
- Lektionsåterkoppling och träningsplanering via mail/telefon

* Totala lektionstiden kan nyttjas på andra sätt än i uppställningen ovan. Lektionstid kan användas till träning på banan såväl som på övningsområden och i studio. Detta planerar vi gemensamt utifrån behov mm.

* Säsosngscoaching bör startas upp under april eller maj månad.

* Antalet platser för säsongscoaching är begränsat, kontakta respektive tränare för mer info.

Spellektion (9 Hål):
- Peter 1500 kr
- Alexander 1200 kr

Vid en spellektion får vi möjlighet att jobba med ditt spel där det verkligen gäller, ute på banan. Peter Brattberg är en av Sveriges bästa spelare på tränarsidan och kan hjälpa dig med en mängd viktiga detaljer i spelet på banan såsom spelplan, strategi, rutiner, mentala processer osv.

I lektionen ingår avstämningssamtal innan och efter spel.

Nybörjarutbildning Ind.           2495 Kr

Komplett nybörjarutbildning med praktik och teori. Vi använder oss av svenska golfförbundets material för grönt kort.
I kostnaden ingår även uppspel samt teoriprov.

Via vårt Prova-På-Medlemskap får du medlemskap, fritt spel samt nybörjarutbildning i grupp för 3400 kr. För mer info läs under nybörjarutbildning eller medlemskapsformer.

Slaglängdskoll + Loft & Lie      500 kr

Med hjälp av Trackman kollar vi av hur lång du slår dina klubbor. Vid behov justerar vi loft & lie på dina järn och wedgar. Ett enkelt sätt att bli lite vassare på banan är att få koll på dina faktiska slaglängder. Det är även viktigt att din utrustning är anpassad för jämna slaglängdskillnader mellan varje klubba. Vid behov lämnar vi även rekomendation kring kompletering av din nuvarande utrustning.

Custom Fitting Lektion            500 kr

Vi testar ut utrustning som är anpassad till din sving och dina fysiska förutsättningar. Vi använder Trackman och tar in klubb- och bolldata för att se hur olika klubbor presterar för dig. Genom att vi har kunskap kring svingtekniken kan vi även se kopplingen mellan teknik och material och ge rätt rekomendationer kring din utrustning med ett helhetsperspektiv som du inte får hos "golfvaruhuset".

* Vid köp av utrustning dras kostanden för lektion av.

Trackman Combined                250 kr

Träna som världseliten med Trackman Combined. 60 slag till 10 olika mål som ger dig en score och en bild av dina styrkor/svagheter som spelare. Du kan jämföra ditt resultat med dina vänner eller världseliten. Tidsåtgång ca 60 min.

Juniorlektion 25 min                 200 kr

Juniorlektion 50 min                 400 kr