Lektioner & Lektionspaket

Här kan du läsa allt om vårt utbud av lektioner och paket. Har du frågor eller vill göra en bokning, tveka inte att kontakta Alexander.


Alexander Östanbäck - 0700-999677 / alexander@hultagk.se


Lektion 50 minuter:

- 700 kr

Oavsett om vi jobbar med full sving, närspel eller puttning så behöver vi tid att göra en korrekt analys av din rörelse.
Under lektionen vill vi ge dig förståelse för orsak och verkan när det gäller din rörelse och den typ av slag vi jobbar på.

Vi vill även att vi har gott om tid att tillsammans gå igenom de övningar och drillar som du själv kommer få jobba med efter vår lektion.
För de flesta golfare är den kortaste vägen till bättre golf via ett bättre närspel. Glöm inte att du kan ta lektioner både i närspel och puttning såväl som i full sving. 

Videoanalys och sammanfattning på din lektion skickas till din mail samt telefon efter lektion. Trackmanrapport skickas då vi använder Trackman. Detta ger dig nödvändig visuell feedback på din rörelse och din bollflykt samt ökar kvalitén på träningen efter avslutad lektion. 


Lektionspaket 1 4x50 minuter (4 betala för 3): 2100 kr

4 st 50-min lektioner (se beskrivning ovan) där vi har gott om tid för analys och träning. Välj det som passar dig bäst, närspel, puttning eller full sving. För att priset för lektionspaket skall gälla måste paket bokas innan eller i samband med första lektionen.  

 

 

Lektionspaket 2 "Säsongscoaching" 12x50 minuter (12 betala för 8):  5600 kr             

Detta upplägg passar dig som prioriterar att utveckla helheten i ditt golfspel och har fokus på att ta ditt golfspel till nästa nivå. Du förstår sambandet mellan träning och utveckling och du skall vara villig att göra jobbet som krävs för att ta dig mot dina mål. Du får en tydlig plan för din träning och kontinuerlig avstämning under hela spelsäsongen tillsammans med din coach. 

Innan vi sätter planen för din träning så går vi noga igenom nuläget, dina färdigheter, styrkor och svagheter. Vi testar av ditt spel på banan under en spellektion. Därefter sätter vi en plan för hur du skall träna under säsongen och våra gemensamma träffar.

Tanken är att vi ses och tränar ca 2 ggr per månad under hela säsongen. Naturligtvis kan dettta variera under olika perioder på säsongen.

Paketet kan se ut enligt neda, eller en variant som passar dig bättre:
- 1 st spellektioner på banan - 9 Hål
- 9 st 50 min lektioner
- "Testpass" - Ca 1 timma 
- Lektionsåterkoppling och hjälp med träningsplanering via mail/telefon.

* Totala lektionstiden kan nyttjas på andra sätt än i uppställningen ovan. Lektionstid kan användas till träning på banan såväl som på övningsområden och i studio. Detta planerar vi gemensamt utifrån behov mm. 

* Säsosngscoaching bör startas upp så tidigt som möjligt under säsongen.

* Antalet platser för säsongscoaching är begränsat, kontakta Alexander för att se tillgänglighet. 
                 

Spellektion (9 Hål):

- Alexander 1200 kr

Vid en spellektion får vi möjlighet att jobba med ditt spel där det verkligen gäller, ute på banan. Alexander har spelat tävlingsgolf på allting från juniornivå till högst Sverige-nivå och kan hjälpa dig med en mängd viktiga detaljer i spelet på banan såsom spelplan, strategi, rutiner, mentala processer osv.

I lektionen ingår avstämningssamtal innan och efter spel. 
                                  

Nybörjarutbildning Ind.           2495 Kr

Komplett nybörjarutbildning med praktik och teori. Vi använder oss av svenska golfförbundets material för grönt kort.
I kostnaden ingår även uppspel samt teoriprov.   

Via vårt Prova-På-Medlemskap får du medlemskap, fritt spel samt nybörjarutbildning i grupp för 3400 kr för senior, för 2550 kr för junior (14-21 år). För mer info läs under nybörjarutbildning eller medlemskapsformer.       

 

Juniorlektion 25 min                 250 kr

Juniorlektion 50 min                 450 kr