Träningsgrupper

För de yngsta.

Mellan 4- 6 år så finns Miniputtarna. De tränar en gång per vecka under maj - oktober med uppehåll under semestern. Målet för gruppen är att trivas på klubben, ha roligt med kompisar och att hitta golfglädjen.

Mellan 6-9 år gäller Golfkul. De tränar en gång per vecka under maj - oktober med uppehåll under semestern. Målet för gruppen är att trivas på klubben och ha roligt med kompisar.  Även här sträva efter att hitta golfglädjen, samt att man ska börja få en förståelse för spelet och blanda träning med spel.

Fortsättningsgrupper

I dessa grupper delas tjejer och killar in i olika träningsgrupper - Future Tjejer och - Future Killar. Då har man klarat officiellt handicap (Grönt Kort). De tränar en gång per vecka under maj - oktober, spelträning på fredagar med uppehåll under semestern. Här finns tillval med extraträning och vinterträning.

Tävling och Tourgrupp

Vår Tävlingsgrupp är en mix av tjejer och killar i åldern 10 - 21 år med handicap 36-20. Denna grupp tränar flera gånger i veckan och har vinterträning och extraträning som tillval. Du har ett stort egenansvar för din träning, du kommer att tävla på Teen Tour, Teen Cup, och Hulta Junior Tour.

Vår Tourgrupp är en mix av tjejer och killar i åldern 10 - 21 år med handicap 20-0. Denna grupp satsar extra mycket samt tränar flera gånger i veckan. Man har vinterträning och extraträning som tillval och det är mycket egenansvar över din träning, du kommer tävla på Teen Tour, Teen Cup, Hulta Junior Tour och JMI där du representerar klubben.