H60

Välkommen till H60 säsongen 2018

Jag, Mats Medin, kommer även i år att vara lagledare för Hulta GK H60 lag. Vi hälsar alla golfare, nya som gamla, som är mellan 60 – 69 år välkomna att delta i de aktiviteter som anordnas av H60.

Seriespelet.

Vi kommer att spela sex tävlingar i årets serie. Varje lag består av sex spelare och vid seriematcherna räknas de fem bästa bruttoscorerna in för varje lag. Första matchen är onsdagen 9 maj och den sista går av stapeln onsdagen 15 augusti. Blir vi sämst tvåa i denna serie väntar slutspel. För att bli uttagen i laget krävs att man är med på kvalmatcherna som spelas antingen onsdag eller söndagen före varje seriematch. Normalt är det de sex bästa bruttoresultaten som får spela kommande seriematch. Lagkaptenen disponerar dock över tre wildcard som kan utnyttjas vid behov.

Alla Hulta medlemmar som är mellan 60 – 69 år (fyller 60 under säsongen) får vara med. Vi ser gärna att så många som möjligt är med och kvalspelar.

Det är roligt, trevligt och lärorikt. Så tveka inte, anmäl dig till nästa kvalmatch. Anmälan sker till lagledaren senast kl 13.00 kvaldagen.

Är du intresserad att få mer information kontakta mig:

Mail: mats.medin@medinsab.se. Mobil: 070-521 62 10

Hälsningar Mats Medin

Spelprogram H60 2018
Klubb Matchdatum Kvaldag på Hulta Kvaltid
Hulta GK Onsdag 9 maj Söndag 6 maj 16.00
Kinds GK Tisdag 22 maj Onsdag 16 maj 17.00
Borås GK Onsdag 13 juni Söndag 10 juni 16.00
Alingsås GK Tisdag 26 juni Tisdag 19 juni 17.00
Ulricehamn GK Onsdag 1 aug Söndag 29 juli 16.00
Åsundsholm GK Onsdag 15 aug Lördag 4 augusti Not.1 13.00

Not 1. Summer cup lördag 4/8 13.00 gäller även som kval till Åsundsholm.

Uppstartsmöte

Vi börjar säsongen med ett uppstartsmöte inför seriespelet 2018. Vi kommer att ha mötet hemma hos mig. Hoppas många av er kan komma.

Plats: Kungsbackavägen 18B i Bollebygd.

När: Onsdag 25/4.

Tid: 19.00.

Meddela mig senast måndag 23/4 om ni kommer. E-mail: mats.medin@medinsab.se. Jag bjuder på en lättare förtäring och dryck.

Träningslägret våren 2018

Ledarbollen inför sista rundan. f.v. Thord Gustavson, Lars Forsman, Mats Medin, Per-Anders Winge.

Träningslägret i år gick till Spanien och Torrevieja området (19-25/3). Totalt var vi 12 stycken från Hulta GK som var där. Vi spelade golf på tre olika banor, Lo Romero, Roda och El Valle. Vädret var inte det bästa, blåsigt och ganska kallt, men vi hade väldigt trevligt ändå. Några spelade fem dagar i rad och några äldre gubbar orkade bara med fyra rundor.

Springcup vinnare i år blev Per-Anders Winge som hade den bästa bruttoscoren under fyra golfrundor. Vinnare av Tomas Linhards pris Spain 2018 för bästa nettoscore under fyra rundor blev Mats Medin.

Nedan lite bilder på vi som var med.