OPAL Avslutning

OPALEN SÄSONGEN 2018

Igår, må 1/10 avslutade vi året OPAL-säsong med en scramble-tävling. 45 tappra spelare indelade i 3-mannalag kämpade runt i ett, minst sagt, skiftande väder. Lite solsken varvades med ösregn. Trots detta hade laget som vann fantastiska 60 slag. Laget bestod av Gunilla Bergkvist, Jan Johansson och Per Widén – GRATTIS till er.

Under året har vi spelat färre gånger än tidigare år, endast vid 16 tillfällen. Den minnesgode kommer ihåg hur säsongen startade – vintern släppte inte taget förrän den 16:e april som då blev den första OPAL-golftävlingen för året. Tidigare år har vi ju kunnat ha den första tävlingen första måndagen i april. Även under året har vädret spelat oss elaka spratt med regn och åska vilket inneburit att vi har ställt in eller brutit tävlingen. Totalt har vi haft 16 speltillfällen på Hulta och 3 speltillfällen på andra banor. Bästa nettoresultat, räknat på 8 ggr, har Berit Pedersen och Dick Almén haft. GRATTIS till er båda!

Alla ni som varit med några år vet ju att vi under hösten saknat en person i luckan för betalning och birdie-redovisning, nämligen Lars Ahlqvist. Han har inte kunnat vara med pga sjukdom, men vi sänder honom allas våra hälsningar.

Nu är alltså säsongen slut och vi får vänta ända tills nästa vår på att få starta veckan med att möta er alla glada och positiva OPAL-spelare. Vi som ”roddat” det hela, Kari och Jan Johansson, Charlotte och Lasse Stenman, Kerstin och Rolf Backberg, vår ständige kassör Sven Persson samt undertecknade  tackar för i år och önskar alla välkomna till nästa säsong.

Tack för i år och väl mött 2019!

Annica och Thomas Perlöv