På 34:e plats i undersökningen Players 1st

Hulta Golfklubb-

På 34:e plats i undersökningen Players 1st

Vi är stolta över att Hulta Golfklubb har hamnat på en 34:e plats av 330 deltagande golfklubbar i undersökningen Players 1st där medlemmar har svarat på frågor om vår klubb.

Frågorna har berört allt från service på klubben till restaurang, bana etc. Sedan har detta kokats ned till en ambassadörspoäng, en poäng som speglar hur troligt ...det är att medlemmen rekommenderar oss till andra spelare, nybörjare eller besökare.

Totalt ligger Hulta i år på en 34:e plats bland de 330 klubbar som deltagit och vi har en amassadörspoäng på 72 (upp 19 från förra året). Riksgenomsnittet är 46 och länssnittet 55. Banan ligger på en 75:e plats och sist och definitivt inte minst vår fantastiska restaurang på en 10:e plats!!

Nu kommer snart den underbara hösten med dess färger och perfekt för golfrundor. Så varför inte boka in en runda eller två eller lägg din företagsgolf hos oss nu under hösten. Helhets upplevelse på Hulta är ”second to none”

Glöm inte bort vår AW i restaurangen. Den startar 16;30 – 21;00-ish Boka bord 0730544601- DEN 26 JULI!