Städdagen med Borås Elhandel

Hulta Golfklubb hade städdag lördagen den 14/4, med många frivilliga medlemmar som ville vara med och hjälpa till. Vi fick samtidigt besök av vår nya samarbetspartner, Borås Elhandel, som åkte runt och servade alla ”hårt” arbetande medlemmar.

Vi tog en liten pratstund med Linda Larsson, Birgitta Persson och Katarina Stern från Borås Elhandel och ställde frågan, ”varför skall man ha just Er som elleverantör”?

- Det är en mycket bra fråga, säger Katarina. Enkelheten att jobba med oss som leverantör, är mycket viktigt för oss. Vi står för den personliga servicen och finns där för kunden, när det finns olika frågor och önskemål.

- Vi försöker vara den ”lokala elleverantören”, som skapar mervärden för våra kunder, säger Birgitta.  Solcellstekniken ligger oss varmt om hjärtat och vi hjälper dig gärna med att projektera en solcellsanläggning till ditt tak, på din bostad eller till ditt företag. Och givetvis kan du sälja din  överskottsproduktion från din solcellsanläggning till oss på Borås Elhandel. Vi satsar även stort på laddstationer för elbilar till privatpersoner och företag, något som efterfrågas mer och mer.

- Vi har kompetensen och önskar man få mer information i dessa frågor, får man gärna höra av sig till oss, säger Linda. Vi bistår gärna med hjälp och man kan även komma in för ett personligt möte.

Vad tycker Ni om miljön ute på Hulta Golfklubb?

- Det är fantastiskt att komma till herrgårdsmiljön och ta del av den fina naturen som finns runt omkring här. Möjligheterna till god mat och samtidigt koppa av från all stress, är väldigt skönt. Även om man inte är golfare, säger Birgitta.

Vi tackar vår nya samarbetspartner, Borås Elhandel och att vi får till fler aktiviteter framöver tillsammans.