Vi öppnar sommargreener!

Hej alla medlemmar och gäster,

Då var det äntligen dags att öppna banan för spel söndagen den 7 april. Tidsbokning gäller alla dagar (8-19) och som alltid är vi tacksam om ni bokar in er tid, kommer in i shopen och säger att ni är här innan ni går ut så att vi får in statistik i GIT.
Banan ser fantastisk ut och den har klarat vintern bra. Det finns lite skönhetsfläckar på sina ställen men så fort grästillväxten kommer igång ordentligt kommer dessa att försvinna. Alla utslag på korthålen är från mattor.
Tack för att ni lagar era nedslagsmärken och lägger tillbaka uppslagen torv!

Öppettider under april;

Reception 8-17 vardagar och 8-15 lör-sön, restaurangen 8-18 alla dagar.

Vi i restaurangen serverar fika från kl 08:00 och lunchen dukas fram till kl 12:00. Efter lunchen kan ni ta del av vår enklare golfmeny. Under helgerna växlar vi mellan golfmeny och helgbrunch. Mer info finns www.hultagolfrestaurang.com

Vi önskar er en underbar start till årets golfsäsong.

Hulta Golfklubb- golf nära Göteborg och Borås- bäst i väst.