OnsdagsTräffen 2019

Onsdagsträffen spelas över hela säsongen. 6 st tävlingar från våren till sensommaren. Onsdagsträffens syfte är att samla delar av klubbens många golfare. De som vill börja tävla, träffa nya medlemmar eller bara vill vistas mer regelbundet på klubben. Onsdagsträffen skall vara en naturlig mötesplats för dessa spelare. Regelbundet spel under mer tävlingslika förhållanden gör att vi utvecklas som spelare och att vi tar tillvara på spelets idé och traditioner! Dessutom en hjälp för spelare som vill kvalificera sig till Tordagsgolfen.

För vilka?

HCP-gräns:  HCP 20 - 36 för både damer och herrar i alla åldrar.
Tee:  Gul för herrar, Röd tee för damer.

Spelform: Poängbogey
Lokala Regler: Alltid detsamma som klubbens lokala regler vid aktuellt speltillfälle.

Datum: 8/5, 9 hål , 22/5, 12/6, 26/6, 31/7 samt den 14/8, 9 hål

Första start kl 17:00. Kan i bland vara tidigare start. Kolla kalender på hemsidan för aktuellt startider.

Scorekort: Ett scorekort per person förs och redovisas.  Fyll i scorekortet innan detta signeras och lämnas i greenfeelådan innanför ytterdörren i klubbhuset.
Resultat och Pris: Resultat för rundan kommer att finnas i GIT och på hemsidan. De tre bästa resultaten varje vecka belönas med presentkort i shopen,

Avslutning De som varit med i minst 3 veckotävlingar är välkomna till avslutningstävlingen den 1/9 där vinnaren blir årets OnsdagsTräffare

Starttider, Anmälan, Lottning,

Startavgift: 50 kr /veckotävling.

Anmälan och betalning i shopen. Betalning sker via swish 123 696 8499 innan start.

Samling vid drivingrangen kl 16:50 för Lottning av spelordning och bollfördelning.

Thomas Dahlgren

Tävlingsledare