Kapten 2019 Pia Berntsson

Välkommen till D50 och säsong 2019

Seriespelet är för tjejer som fyllt 50 år eller fyller innevarande år och som tycker det är roligt att tävla i golf.
Intentionen för D50 på Hulta är att vi ska vara ett gott tjejgäng som tror på att ju mer vi tränar och kvalspelar ju bättre blir laget och roligare får vi på banan.

Information om D50-laget

Om du är intresserad av att vara med, kontakta Pia Berntsson på 0705-112906, eller via mail, pia.berntsson@gmail.com

Tävlingsformen vid alla tillfällen är slagtävling brutto.

På seriematch spelar fem tjejer, varav de fyra bästa bruttoresultaten sammanräknas.

I vår serie, den södra deltar sex klubbar (=30 tjejer). Vid varje seriematch utdelas sex priser, dels till de tre bästa brutto samt de tre bästa nettoresultaten. Matcherna spelas på måndag eftermiddag, med första start kl.15, vid sex tillfällen under säsongen.

Uttagning
Inför varje seriespelsomgång har vi "kval" på Hulta GK. Detta innebär att vi träffas och tränar oss på att spela scratch och att få bollen i hål (slagspel). Oftast är det inte fler som kan vara med på seriespelet än att vi precis går jämnt upp (5 spelare), men om fler kan vara med så tittar vi även på resultatet av detta kval. Kapten har även två wildcard att dela ut om spelare inte kan vara med och kvala.

Är du intresserad att får mer information, och/eller komma med i laget,
kontakta oss lagkaptener:

Pia Berntsson    070-5112906   pia.berntsson@gmail.com

Välkomna till säsongen 2019!

Seriespel 2019:

Hulta GK 13 maj (kval sön 12 maj, kl.15:03)

Ulricehamns GK 27 maj (kval sön 26 maj, kl.15:39)

Bredareds GK 10 juni (kval sön 2 juni, kl.15:03)

Vårgårda GK 24 juni (kval sön 16 juni, kl.15:03)

Borås GK 5 augusti (inget kval)

Marks GK 19 augusti (kval 11 augusti, kl.15:03)