INFO OM D60's SÄSONG INFÖR SISTA MATCHEN 19 AUG PÅ KINDS GK

Hej igen,

Säsongen är snart slut, endast en match återstår.

Vi har haft en fantastisk säsong som startade med en trevlig träningsresa till Örkelljunga. Därefter har vi träffats och kvalat inför varje match. Detta har skapat en fin gemenskap i laget.

Vi har gjort bra ifrån oss under säsongen och har just nu en 2:a plats i tabellen. Endast 2 p efter oss ligger Ulricehamn och det blir en spännande avslutning på Kinds GK måndag 19 aug. Då avgörs om Hulta's D60-lag behåller sin 2:a plats och går vidare till Finalspelet på Bredared i september. Vi kommer att göra vårt bästa och hoppas att det går vägen.

/ Birgitta Andersson (lagkapten)

INFO INFÖR VÅRSTARTEN AV SERIESPELET:

Hej alla golfsugna damer och välkomna till en ny härlig golfsäsong!

Information angående seriespelet 2019:

Seriespelet är för damer som fyllt 60 år eller fyller innevarande år och som tycker det är roligt att tävla i golf.

Tävlingsformen för laget är slagtävling brutto. I D60 deltager 5 klubbar (Hulta, Mark, Borås, Bredared, Ulricehamn och Kind). Laget består av 5 damer, varav de 4:a bästa resultaten räknas. Individuella priser utdelas vid varje match till de 3 bästa bruttoresultaten samt de 3 bästa nettoresultaten.

Inför varje serieomgång har vi kvalspel på Hulta om vilka 5 som spelar, lagkaptenen disponerar även 2 "wildcards".

Om Du är intresserad och vill veta mer var god kontakta undertecknad på antingen mail birgittak.andersson@hotmail.com eller telefon  0709-284231.

Birgitta Andersson (lagkapten)

Spelprogram 2019