H50

2019

Laget består av 5 spelare, de 4 bästa scorerna (brutto) räknas. Laget tas ut genom kvalspel, vid lika antal slag gäller lägst hcp.
Utöver kvalet så disponerar Lagkapten ett wildcard och att även bästa Hulta spelaren från serieomgången innan har en friplats till nästa serieomgång.

Uttagning till Finalspelet: De fem bästa snittscorerna under seriespelet är med i finallaget (dock minst 2 spelade seriematcher).

Startavgift kvalet: 40:-/spelare - segrare brutto och netto delar på vinsten. Anmälan om deltagande i kvalet via mail eller SMS till lagkapten, senast dagen innan kvaldagen men helst tidigare.
Kvaldagar= Se spelschema

Vem får vara med
Du är 50- 59 år ( fyller 50 under säsongen) Rekommenderat hcp 12,0 eller lägre. Du ska givetvis ha Hulta GK som hemmaklubb.

VÄLKOMNA!

13 aug

Kval till Borås

Seriespel resultat:

Seriespel på Kinds fina bana den 14 Maj:

Vi kom på 3 e plats med laget och Niclas Andrén var bäst i Hultalaget och visade att den fina formen från kvalet satt kvar, stabila 75 slag!

För övriga resultat från Kind, se dokument nedan, här ligger också kvalresultat och lite statistik.

Seriespel på Bredared 28 Maj:

Vi kom åter på 3'e plats med laget. Niclas Andrén och Stefan var bäst med 78 slag. Se uppdaterat dokument för fler resultat. Vi ligger tre totalt i sammandraget, endast 1 poäng efter finalplatsen.

Seriespel på Ulricehamns GK 12 Juni:

Vi Vann!

med laget med en stabil och jämn laginsats! Thomas Dahlgren visade fin form med en het putter och var bäst i Hulta laget med fina 78 slag, han vann också bästa Netto!
Därmed är Thomas också direkt kvalad till nästa omgång på Marks, Starkt Thomas!
Nu ligger vi tvåa i tabellen och är på finalplats!

Seriespels rapport från Marks GK den 25 Juni:

Många bra resultat med bästa score på 66 slag av Niklas Hedelin, Marks GK..inte lätt att slå..

Denna gången kom vi trea, men vi behåller andra platsen med 1 poäng tillgodo på Borås. Det blir spännande i de två sista omgångarna.

Stefan var bäst i Hulta laget med 76 slag.

Seriespelsrapport från Hulta GK den 7 Augusti:

På hemmaplan kom vi på en 2 plats, slagen av Ulricehamn.
Mikael J var bäst i laget  med fantastiska 70 slag brutto och vann också pris för bästa brutto. Fredrik Bolmstedt gjorde comeback i laget med finfina 75 slag.

Vi ligger nu på en bra 2 plats i sammandraget inför sista omgången på Borås GK, så vi har en god chans att ta oss till Final om vi lyckas skapligt i Borås.

Seriespelsrapport från Borås GK den 20 Augusti:

Vi är i final!

Vi lyckades spela ok i Borås (på knixiga södra banan..) och vi tog en 3 plats, framförallt var vi före Borås och tog därför en säker 2:plats i slut tabellen.
Eric Dahlberg var bäst i laget med fina 74 slag brutto och vann också pris för bästa netto. Well done!

Nu väntar final på Marks Gk Lördag den 7 September. Finallaget kommer att bli uttaget efter de kriterier som är nämda inför säsongen.

Nu hoppas vi på en bra insats i finalen!

OBS. Ni som inte är med i finallaget, anmäl er till DM för H50 som går samtidigt på Marks.