Medlemserbjudanden

A+ 2018

Förutsättningarna för A+ under 2018 är nu klara - följande klubbar:

Kortet kostar 995 kr och innehavaren betalar 100 kr i greenfee vid gästspel. Man skriver in sig i greenfeeboken (eller gör annan registrering) som vanligt.
De som kan köpa A+ är de som är seniorer och har obegränsad spelrätt på sin hemmabana.
A+ gäller utan tidsrestriktioner på samtliga banor.
A+ gäller inte vid tävling. Då betalar man tävlingsgreenfee.

MoreGolf

MoreGolf Mastercard är ett kombinerat betal- och kreditkort där även ditt medlemskort i din golfklubb är integrerat.
Kortet är framtaget för dig som gillar att spela golf och dessutom vill ha ett bra betal- och kreditkort som gynnar dig med den bonus och de övriga förmåner som finns i kortet.

Du får bland annat:

• Bonus på alla inköp, handla alla dina matvaror, bensin, resor etc så får du bonuscheckar som belöning.
  • I kortet finns ett starkt försäkringspaket, t.ex. hyrbilsförsäkring, reseförsäkring som även gäller dina medresenärer.
  • Rabatt på greenfee och golfutrustning.
  • Erbjudanden från våra övriga partners

Mer info finner ni på MoreGolfs hemsida.
Medlemmar i Hulta Golfklubb har möjlighet att teckna MooreGolf kortet i vår shop.

Golfhäftet 2018

Golfhäftet ger dig möjligheten att spela golf till halv greenfee på över 900 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland och Italien. Du betalar endast 495:- för Golfhäftet, vilket betyder att du redan efter 2-3 golfrundor sparar pengar. Du bokar tid eller besöker den golfklubb du vill spela precis som vanligt. På golfbanan visar du upp Golfhäftet-kortet och spelar därefter till halv greenfee.

Färgbolaget - upp till 25%

Gör som Stensiö Måleri handla på Färgbolaget i Borås.

Medlemar har upp till -25% på färg, tapet, golv och kakel etc.

Beckeskogsgatan 6
504 68 Borås

Hitta dit
info@fargbolagetboras.se
fargbolagetboras.se

Rabatt på World of Golf

Alla Hultamedlemmar har 20% rabatt på ordinarie bollkort på World of Golf under 2018 där du får 20% extra rangebollar.
Hultas medlemmar har fri tillgång till chip & putt-anläggningen samt 50% rabatt vid spel på korthålsbanan

Rangekort

Olika rangekortsförmåner: