Företagare - använd Hulta i Ert företag

Vår produkt

Hulta är lätt att sälja, vi har en av Västsveriges bästa golfbanor och kanske Sveriges vackraste klubbhus. Vi har även en mycket bra restaurang. Totalt besöks Hulta av 10-12.000 gäster per år. Flertalet av våra besökare tillhör en mycket intressant målgrupp!

Kundevents

Vi är duktiga på företagsgolf och ordnar gärna olika kringaktiviteter som ”prova på för nybörjare”, provkörning av bilar, ridning, fiske mm

Personalvård

Vårt klubbhus är utmärkt för dagkonferenser med upp till 60 deltagare. Eller varför inte ordna PM (personalmästerskap) i golf för icke-golfare på vår korta 3-hålsbana?

Sponsring

Alla sponsoravtal är olika och bygger på våra partners önskemål, som stöd har vi en ”Riktprislista” som vi uppdaterar varje år. Nya möjligheter är hålkopparna, avdelarna på rangen, mål på rangen mm.

David Kirkham och Thord Gustafson

Vår ambition är att ge er valuta för pengarna och att ditt företag känner ett stort mervärde att vara med som partner på Hulta Golfklubb.

Ta kontakt med oss så hjälpa vi er fram tills den bästa lösning till just ditt företag!

Golfchef - David Kirkham 033-204340- 0705-204366 info@hultagk.se

Marknadsgruppsansvarig - Thord Gustafson 0768002900 thord@telia.com