Gäster

Vi hälsar alla våra gäster välkomna till Hulta och golf i Herrgårdsmiljö

Spela golf

Vår bana - 18 håls parkbana i lätt kuperad natur - fick 2013 nya greener och greenområden.
Våra medlemmar och gäster är mycket nöjda med utfallet av de nya greenerna.
Banan är byggd på en mark, som gör den spelbar under lång säsong och i de flesta väder. Greenfee hittar du här.
Vill Du läsa på banguiden i lugn och ro hittar Du den printbara här.
Se våra öppettider.

Träna

Vi har tre pros, som gärna hjälper Dig med lektioner. På vår utmärkta drivingrange liksom på vårt närspelsområde, Olas gärde, och våra fem övningsgreener kan Du träna spelets alla områden.

Företagsgolf

Ni är välkomna att spela företagsgolf, klubbmästerskap eller andra tävlingar som tar lite längre tid att både spela och förbereda.
Vill ni ha en shot-gun start kan vi arrangera detta om ni startar på morgonen klockan 9.00, kostnaden är densamma för ett sådant arrangemang.
Vi hjälper gärna till med allt från lottning av tävlingen, skriva ut scorekort, ta fram resultatlistor och lägga ut resultaten på internteven.

Golfbil

Behöver Du hyra en golfbil, inga problem, vi har ett antal. Bäst att boka dom i tid, dom är populära, först till kvarn gäller.
Hitta runt banan är enkelt - banguide är gratis.
Så här hiitar Du hit.

Konferens

Vi arrangerar Er konferens eller möte i vår Herrgårdsmiljö och kombinerar ihop den med golf efter Ert tycke.
Vi kan erbjuda konferenslokaler för upp till 25 personer.

Restaurang

Besök gärna vår restaurang, La Familia - Hulta.
La Familia serverar både lunch och a-la-carté meny och ordnar Er fest efter Era behov.

Golfshop

I vår shop och tillsammans med våra pros får Ni hjälp att anpassa Era nya golfklubbor.

Det här gäller på Hulta GK

Tidbokning kan göras 2 veckor före speldag för gäster. Mot en mindre avgift kan sällskap boka tidigare, kontakta receptionen. Medlemmar kan boka i förväg utan begränsning i tid, dock max 2 tider.

Husvagnsparkeringen hittar Du vid infarten.
Uppställning kostar 100:- / natt.

Bollränna gäller fram till 15 min före och 15 minuter efter ordinarie tidbokning.

Vid kö gäller 3- eller 4-bollar. På helger har 3- och 4-bollar företräde.

Klubbhuset öppnar klockan 6 och stänger klockan 22

Hundar får medföras förutsatt att ev. medspelare godkänner detta,
hunden skall hållas kopplad och bajspåse skall användas!
Barnvagn är tillåten på banan.