Gäster

Vi hälsar alla våra gäster välkomna till Hulta och golf i Herrgårdsmiljö

Spela golf

Vår bana - 18 håls parkbana i lätt kuperad natur.
Banan är byggd på en mark, som gör den spelbar under lång säsong och i de flesta väder.

Restaurang

Besök gärna vår restaurang, La Familia - Hulta.
La Familia serverar både lunch och a-la-carté meny och ordnar Er fest efter Era behov.

Golfbil

Behöver Du hyra en golfbil, inga problem, vi har ett antal. Bäst att boka dom i tid, dom är populära, först till kvarn gäller.
Hitta runt banan är enkelt - banguide är gratis.
Så här hiitar Du hit.

Golfbil

golfbil

Företagsgolf

Ni är välkomna att spela företagsgolf, klubbmästerskap eller andra tävlingar som tar lite längre tid att både spela och förbereda.
Vill ni ha en shot-gun start kan vi arrangera detta om ni startar på morgonen klockan 9.00, kostnaden är densamma för ett sådant arrangemang.
Vi hjälper gärna till med allt från lottning av tävlingen, skriva ut scorekort, ta fram resultatlistor och lägga ut resultaten på internteven.

Konferens

Vi arrangerar Er konferens eller möte i vår Herrgårdsmiljö och kombinerar ihop den med golf efter Ert tycke.
Vi kan erbjuda konferenslokaler för upp till 25 personer.

Golfshop

I vår shop och tillsammans med våra pros får Ni hjälp att anpassa Era nya golfklubbor.

Det här gäller på Hulta GK

Tidbokning kan göras 2 veckor före speldag för gäster. Mot en mindre avgift kan sällskap boka tidigare, kontakta receptionen. Medlemmar kan boka i förväg utan begränsning i tid, dock max 2 tider.

Husvagnsparkeringen hittar Du vid infarten.
Uppställning kostar 100:- / natt.

Bollränna gäller fram till 15 min före och 15 minuter efter ordinarie tidbokning.

Vid kö gäller 3- eller 4-bollar. På helger har 3- och 4-bollar företräde.

Klubbhuset öppnar klockan 6 och stänger klockan 22

Hundar får medföras förutsatt att ev. medspelare godkänner detta,
hunden skall hållas kopplad och bajspåse skall användas!
Barnvagn är tillåten på banan.