Boende

Husvagnsplatser vid Hulta Golfklubb

Utsikt från husvagnsparkeringen

Det finns 6 st husvagnsplatser med el och ett antal uppställningsplatser utan el.
Dusch och toaletter finns i klubbhuset.
La Familia Hulta restaurang serverar mat mm.
Nära till många olika aktiviteter.
Pris 100:/dygn

Bokning sker via info@hultagk.se

Börshults Gård

Välkommen till Börshult Gård och familjen Wahlberg

Börshult Gård är en konferensgård med mangårdsbyggnad från 1836 och tillhörande gårdshotell, belägen iBörshults natursköna omgivningar strax utanför Borås. Gården har en genuin miljö med exklusiv inredning i vacker sekelskiftesstil.

Scandic Plaza Borås

Välkommen till Scandic Plaza Borås

Hotell Scandic Plaza Borås ligger i centrala Borås och har nära till Bollebygd. HUlta GK ligger endast en kort bilresa bort.

Hjortviken

Välkommen till Hjortviken Konferens!

Vi ligger centralt men ändå på lagom avstånd från stad och stress, i Hindås, på en höjd med en sagolik utsikt över Västra Nedsjön, ett stenkast från Göteborg-Landvetter Flygplats.

Hindås Camping

Hindås Marina

Välkommen till Hindås Marina Outdoor & Camping Village

Här erbjuds 16 st campingstugor, 10 rum i vandrarhemmet och ca 25 campingplatser för husbil & husvagn

Kvarnen i Hyssna

Unik kulturmiljö en knapp halvtimme från Bollebygd

Golfweekend  på Kvarnens Pensionat i samarbete med Hulta golfklubb i Bollebygd.

Vårt svanenmärkta pensionat rymmer åtta personliga enkel- eller dubbelrum med möjlighet upp till 16 bäddar.

Stuga i Lindedalen

Stuga med 6 bäddar, öppen planlösning, kök, badrum, toalett.
Tvättmaskin. 2 st sovrum med dubbelsängar och en enkelsäng i varje rum. Tv- satelit.
Uteplats, Golfbana, korthål, fiske, närmast sjö 1 km.

Trevligt och ombonat gårdshus. Mycket barnvänligt med lekplats. Beläget i sjörikt område där båt ingår. Skogen är rik på bär och svamp. Huset ligger i Knalleland med en lång historia inom tekoindustrin med Borås i centrum. Borås är en mycket vacker stad med blomstrande handel och shopping och ett stort utbud av nöjen och aktiviteter.