Temadagar 2017

Under semestertiden har vi uppehåll i våra ordinarie gruppträningskoncept. Vi genomför under denna period därför ett antal heldagar med träning på olika teman, dessa aktiviteter är öppna för alla medlemmar.

Vill du förkovra dig inom en eller flera delar av spelet, anmäl dig då till någon av våra sommaraktiviteter!

Mån 3/7 – Greenläsning & Puttning – Tränare Peter Brattberg
Bli bättre på att läsa greener genom Aimpoint Express modellen som används av många spelare på touren. Bättre greenläsning kommer hjälpa dig sänka fler puttar men också förstå vad du behöver förbättra i din puttning för att prestera bättre. Utöver greenläsning går vi igenom vad och hur du skall träna för bättre längdkontroll och riktningskontroll i din puttning.

Ons 5/7 – Pitch & Wedgeslag – Tränare Peter Brattberg
För många golfare är pitch och wedgeslag svåra eftersom de inte utförs med en full sving. Vi går igenom grunder och teknik för att skapa en mer konsekvent bollträff och bollflykt vilket är grunden för att bli bättre på dessa slag. Vi går även igenom hur du gör för att förändra bollbanan och för att kunna hantera olika typer av lägen vid dessa slag samt ett system för sving längd kopplat till distans på slag.

Tis 11/7 – Chippning – Tränare Alexander Östanbäck Bli vassare runt greenerna och spara enkla slag. Vi går igenom grunder och teknik för bättre och mer konsekvent bollträff och ökad trygghet runt green. Vi kommer även jobba med hur vi skall tänka vid olika typer av lägen och vilka klubbval vi bör göra i närspelet.

Tis 25/7 – Bunker & Lobb – Tränare Alexander Östanbäck Bli Bättre på att hantera de svåra slagen runt greenerna genom bättre grunder och bättre teknik. Vi går även igenom hur vi skall tänka för att hanterar olika typer av lägen vid bunker och lobbslag.

Tid – Kl 9-16 (lunch 12-13) - Gäller alla temadagar

12 platser per temadag - Kostnad 595 kr.

Anmälan till peter@hultagk.se

Öppet för alla medlemmar oavsett handicap – under delar av dessa dagar delar vi upp gruppen i mindre grupper utifrån spelnivå för att kunna anpassa träningen till en nivå som passar alla deltagare.