Träningskortet

NYHET 2017 - 3 olika träningskort för olika kategorier golfare!

Lilla Träningskortet - För medlemmar med handicap 54-37
Pefekt för dig som börjat spela, gått nybörjarkurs, men ännu ej nått officiellt handicap - och som vill komma igång mer och bättre med golfen. Fokus på grundteknik i de olika slagen och enkla övningar för att göra golfen lättare och roligare.

Träningskortet - För medlemmar med handicap 36-17
Vårt klassiska och mycket populära träningskort. Fokus på grundteknik för ökad stabilitet i alla delar av spelet och bra målövningar/drillar för att göra den egna träningen bättre och effektivare.

Träningskortet - Mot Lägre Scorer - För medlemmar med handicap 16 och lägre
För dig med ett lägre handicap som redan bedriver egen träning ett par timmar i veckan. Du spelar en del tävlingar och har fokus på bättre bruttoscorer. Vi vill skapa en riktigt bra träningsmiljö för dig med likasinnade medlemmar på klubben. Vi vill ge dig kontinuitet i din träning. Fokus kommer ligga på att bli bättre på att träna, få en struktur i din träning och träna på rätt saker. En bättre förståelse för vad som har stor inverkan på scoren samt hur du tränar för att förbättra dessa förmågor.

Våra olika träningskortet ger dig regelbunden och strukturerad träning i grupp tillsammans med tränare under hela säsongen.

Träningskorten är även en social aktivitet med go träningsmiljö, där du kan träffa likasinnade medlemmar och knyta nya kontakter.

Genom att vi skapat 3 olika träningskort får vi jämnare nivå på spelarna i de olika grupperna och vi kan bättre anpassa träningen till målgruppen.

För att hjälpa dig träna på rätt saker får du även en digital workbook med videomaterial på de övningar och annat vi går igenom på våra träningar.

All information om respektive träningskort, träningsdagar och tider etc får du i de bifogade filen längst ned på sidan!

Kostnad:
Lilla Träningkortet - 995 kr
Träningskortet - 1995 kr
Träningskortet - Mot Lägre Scorer - 1995 kr
10% rabatt på alla kort som köps innan 31/12.

Anmälan görs till Peter Brattberg på peter@hultagk.se senast 31/3

Välkomna!