Lektioner & lektionspaket

Här kan du läsa allt om vårt utbud av lektioner och paket. Har du frågor eller vill göra en bokning kontaktar du Peter Brattberg på 0730-434994 / peter@hultagk.se 
alt Alexander Östanbäck på 0700-999677 / alexander@hultagk.se

*25 min lektion kan endast bokas med Alexander.
*50 min lektion kan bokas med både Peter och Alexander.
  

Lektion 25 min                            295 kr

Baslektion med fokus på bollflykt och grunder.  
Tränare Alexander Östanbäck.


Lektion 50 min                             650 kr Peter/ 550 kr Alex

Oavsett om vi jobbar med full sving, närspel eller puttning så behöver vi tid att göra en korrekt analys av din rörelse.
Under lektionen vill vi ge dig förståelse för orsak och verkan när det gäller din rörelse och den typ av slag vi jobbar på.

Vi vill även att vi har gott om tid att gå igenom de övningar och drillar som du själv kommer få jobba med efter vår lektion.
För de flesta golfare är den kortaste vägen till bättre golf via ett bättre närspel. Glöm inte att du kan ta lektioner både inärspel och puttning såväl som i full sving. 

V1 videoanalys skickas till din mail samt telefon efter lektion (enbart vid lektion med Peter). Trackmanrapport skickas då vi använder Trackman. Detta ger dig nödvändig visuell feedback på din rörelse och din bollflykt. 

Baspaket 4x50 min                    2095 kr Peter / 1695 kr

4 st 50-min lektioner (se beskrivning ovan) där vi har gott om tid för analys och träning. Välj det som passar dig bäst, närspel, puttning eller full sving.

för att priset för lektionspaket skall gälla måste paket bokas innan eller i samband med första lektionen.                      

 

Totalpaket  8x50 min + 2 spellektioner på banan (9 hål) 5500 kr

För dig som verkligen är intresserad av att utveckla ditt golfspel och vill kunna arbeta kontinuerligt med din tränare under en längre tid.
Omfattningen på paketet ger oss möjlighet att arbeta med helheten och titta på flera delar av ditt golfspel.                 

Vår första träff blir en uppstart då vi tar oss tid att spela tillsammans på banan, efteråt sätter vi oss ner och disskuterar hur vi skall lägga upp din träning.
På detta sätt har vi möjlighet att skapa ett upplägg för din träning som utgår från dina förutsättningar och önskemål allt för att du skall få ut max av din träning  

Spellektion (9 Hål)                    1095 kr

Vid en spellektion får vi möjlighet att jobba med ditt spel där det verkligen gäller, ute på banan. Peter Brattberg är en av Sveriges bästa spelare på tränarsidan ock kan hjälpa dig med en mängd viktiga detaljer i spelet på banan såsom spelplan, strategi, rutiner osv. 
                                  

Nybörjarutbildning Individuell                          2495 Kr

Komplett nybörjarutbildning med praktik och teori. Vi använder oss av svenska golfförbundets material för grönt kort.
I kostnaden ingår även uppspel samt teoriprov.   

Via vårt Prova-På-Medlemskap får du medlemskap, fritt spel samt nybörjarutbildning i gruoo för 3400 kr. För mer info läs under nybörjarutbildning eller medlemskapsformer.                          

 

Juniorlektion 25 min                 200 kr

Juniorlektion 50 min                 400 kr