HULTA GOLFKLUBB
Golf i Herrgårdsmiljö

Målsättning
Vår målsättning är att ha stolta medlemmar, motiverad personal och att alla som besöker Hulta GK ska bli imponerade av vår vackra anläggning och spela golf när det är som bäst.

Klubbhus
Vårt ståtliga klubbhus är Hulta Golfklubbs signum och förmedlar med sitt utseende och sin kvalitet både utom- och inomhus den känsla av Herrgårdsmiljö som ska prägla hela vår anläggning.
Klubbhuset och dess närområde skall erbjuda goda möjligheter till trivsam social samvaro.
Vår restaurang skall vara av hög standard och alltid ha ett bra utbud. Öppettiderna ska överensstämma med kundens behov. Olika evenemang under året ska locka både medlemmar och andra gäster till ett ökat användande.
All önskvärd information skall finnas lätt tillgänglig och all övrig service i huset ska vara av god standard.

Bana
Det övergripande målet för vår klubb är att erbjuda medlemmar och gäster möjligheter till trivsamt golfspel på en modern och välskött bana. Denna skall upplevas som utmanande, omväxlande, visa hög kvalitet och vara spelbar oavsett väderlek. Den skall ha karaktären av "öppen parkbana" där man lätt hittar bollen och kan hålla bra speltempo.

Idrottsverksamhet
Målsättningen är att vara en klubb där både motions- och tävlingsidrotten har sin givna plats. Hulta GK ska ha en stor, aktiv och högkvalitativ ungdomsverksamhet, elitlag - både dam- och herr- i det nationella seriespelet, serielag i alla åldersklasser för såväl damer som herrar samt målsättningen att några av dessa når distriktets slutspel varje år. Klubben skall också erbjuda goda träningsmöjligheter och kvalificerad personal för att kunna utbilda alla som vill spela golf - från nybörjare till Europaelit.

Trivsel och utveckling
Det skall vara stimulerande att arbeta på Hulta GK, medlemmarna skall känna stor delaktighet och alla, som besöker klubben, skall uppleva trivsel och värme. Hulta GK skall också arbeta för att vara ett fortsatt föredöme inom miljöområdet i Bollebygds kommun. Varje år ska alla besökare tydligt kunna se ett antal detaljer som utvecklat och förbättrat vår anläggning. I vår ambition att erbjuda "Golf för alla" ska ungdom och kvinnor prioriteras.

Vision
Vår vision är att alla - både medlemmar och besökare ska tycka att helhetsintrycket av Hulta GK är Bäst i Väst.

Hultas logotyp

Här kan Du hämta hultas logotyp i två olika filformat