Åldersseriespel

D30, D50, D60, D70 H30, H40, H50, H60, H70  H75

Regler åldersseriespel

regler

I syfte att bibehålla och utveckla den goda anda som kommer av välskötta åldersseriespel och då dessa innebär en kostnad för klubben har styrelsen beslutat anta följande regler.

Regler:

• Uttagningsregler: Alla som är intresserade skall ges möjlighet att delta. Lagkapten skall därför inför varje seriespelsomgång, utse sitt lag efter utfört kvalspel, förslagsvis veckan innan seriespel, där minst tre spelare har kvalificerats genom kvalspelet. Övriga platser får utses genom Wild Card. Vid 6st deltagare- 3st wild card, 5st deltagare- 2st wild card.
  • Hemsida: Lagkapten skall uppdatera hemsidan, gällande spel- och kvaldagar senast till vår årsmötet i mars. Under säsongen uppdaterar laget sin sida med resultat.
  • Kläder: Önskvärt att deltagarna vid seriespelet bär piké, slipover och/eller pullover med Hulta GK logotyp som finns att köpa i shopen till rabatterat pris.
  • Samåk gärna då det inte utgår resersättning.
  • Tävlingsledare: Laget är ansvarig Tävlingsledare, när seriespelsomgången har hemmamatch och ansvarar för inmatning av scorer, prisutdelning och rapport till VGF.
  • Träning: Under året erbjuds seriespelslagen att delta på extraträning t.ex. sving/puttningsträning och inbjuds till ev. föredrag, regelträff mm till reducerat pris.
  • Tävlingsledare/Klubbtävling: Laget är ansvarig Tävlingsledare under säsongen för en klubbtävling som Tävlingskommittén anordnar.
  • Klubbmästerskap, alla deltagare på kvalspel uppmanas delta i klubbens årliga mästerskap!
  • Vid finalspel står Hulta GK för lunch för deltagande spelare i vårt lag.
  • Hulta GK betalar startavgift till VGF, för varje lag.

Ingen greenfee erläggs vid seriespelsomgångarna. Deltagare som ej är fullvärdig medlem eller
motsvarande i sin hemmaklubb erlägger grenfee hos arrangerande klubb

SGF Senior Tour