Välkommen till D30!

Seriespelet är för tjejer som fyllt 30 år eller fyller innevarande år och som tycker det är roligt att tävla i golf.

Från säsong 2015, har VGF utökat åldersgruppen "D35" och sänkt åldersgränsen.

D30 på Hulta är ett gott tjejgäng som tror på att ju mer vi tränar och kvalspelar ju bättre blir laget och roligare får vi på banan. Vi håller gärna igång sving och puttning några gånger under vintern och åker oftast varje år med laget på lägerhelg i april.

Information om D30-laget
Rekommenderad hcp gräns är upp till hcp 22. Så det är inte bara för tjejer med lågt hcp. Tävlingsformen vid alla tillfällen är slagtävling brutto. På seriematch spelar fem tjejer, varav de fyra bästa bruttoresultaten sammanräknas.
I vår serie deltar fem klubbar (=25 tjejer) Vid varje seriematch utdelas sex priser, dels till de tre bästa brutto samt de tre bästa nettoresultaten. Inför varje serieomgång har vi kvalspel om platserna i laget och lagkaptenerna disponerar ett wildcard vid behov.
Medlemskap: det är fördel, om du är A-medlem (fullvärdig) på Hulta, G-medlem erlägger greenfee vid samtliga kvalspel/tävlingstarter på hemmaklubb och tävlingstarter på andra klubbar.

Är du intresserad att får mer information, och/eller komma med i laget, kontakta undertecknade:

via mail: lenatornevall@gmail.com / annette.lundinlarsson@swedbanksjuharad.se
eller Ring Lena 0760-169028  alt.  Annette 0722-400586

delat ansvar: Lena Carlstein/ Annette Lundin-Larsson (lagkaptener)

Spelprogram

Hulta Ti 10 maj