Hej alla golfsugna tjejer och välkomna till en ny härlig golfsäsong!

Information angående seriespelet 2016:

Seriespelet är för tjejer som fyllt 60 år eller fyller innevarande år och som tycker det är roligt att tävla i golf.

Tävlingsformen för laget är slagtävling brutto. I D60 deltager 5 klubbar (Hulta, Mark, Borås, Bredared, Ulricehamn och Kind). Laget består av 5 tjejer, varav de 4:a bästa resultaten räknas. Individuella priser utdelas vid varje match till de 3 bästa bruttoresultaten samt de 3 bästa nettoresultaten.

Inför varje serieomgång har vi kvalspel på Hulta om vilka 5 som spelar, lagkaptenen disponerar även 2 "wildcards".

Vi som är med och spelar idag ser gärna att vi blir fler så om Du är intresserad och vill veta mer var god kontakta undertecknad på antingen mail elisabeth.owen.hem@gmail.com eller telefon  0709-41 88 00 alt. 033-28 46 38.

Elisabeth Owén(lagkapten)

Spelprogram 2016