H40

2017

Laget består av 5 spelare, de 4 bästa scorerna (brutto) räknas. Laget tas ut genom kvalspel, vid lika antal slag gäller lägst hcp.

I kvalet spelar vi om 2 platser. De 2 spelare som har bäst resultat i seriespelet på respektive bana är direktkvalificerad till nästgående seriematch. Lagkaptenen disponerar 1 wildcard.

Uttagning till Finalspelet: De fem bästa snittscorerna under seriespelet är med i finallaget (dock minst 2 spelade seriematcher). H40 mästaren har wild card.

Startavgift kvalet 40:-/spelare - segrare brutto och netto delar på vinsten. Anmälan om deltagande i kvalet till klubben, via mail till lagkapten eller i shopen, senast kl 13.00 kvaldagen. Kvaldagar= Se spelschema

Vem får vara med
Du är 40- 49 år ( fyller 40 under säsongen) Rekommenderat hcp 9,9 eller lägre. Du ska givetvis ha Hulta GK som hemmaklubb.

VÄLKOMNA

Douglas Dahlqvist
Lagkapten

haleboppdogge@msn.com

Program 2017

Marks GK Tis 9 maj
Kind GK Tis 23 maj
Hulta GK Ons 7 jun
Ulricehamns GK Ons 21 jun
Borås GK Tis 8 aug
Alingsås GK Tis 22 aug

Prel. kvaldagar är som följer. ( Dessa kan ändras om det är något bokat på banan som vi inte kan styra över )

// Söndag 7/5 kl 16:00 // Söndag 21/5 kl 16:30 // Söndag 4/6 kl 16:00 // Söndag 18/6 kl 16:00 //

Söndag 6/8 kl 16:00 // Söndag 20/8 kl 15:30

Resultat 2017 //

En kall dag på Mark GK med väldigt dåliga greener inledde seriespelet 2017.  Placeringen blev en 2:a plats efter knackigt spel av alla. Brutto vann ändå Mats Kinberg på 73 slag. Nya tag på Kind om två veckor.

Kapten//

Mats Kinberg          73

Douglas Dahlqvist   77

Fredrik Bolmstedt   79

Martin Bergqvist     82

Fredrik (FIDO)        85

Resultat 2016 //

På en solig och vindstilla bana i Borås med kviviga flagplaceringar lyckades vi vinna första matchen med stabilt spel med 3 slags marginal till Marks GK. Alla gjorde sitt jobb även om greener och banan inte var i allra bästa klass. Douglas lyckades även att vinna bruttopriset på fina 70 slag.

Bra jobbat allihopa!! Kapten Douglas

Douglas Dahlqvist    70 slag

Mats Kinberg              75 slag

Stefan Larsson          79 slag

Martin Berqvist          82 slag

Fredrik Samuelsson 89 slag

Åter igen tog vi vinsten på ett regnigt och åskande Kind GK. Vår gamle whitefox Stefan L  imponerade med en fin parrunda på fin fina 72 slag. Jag är mycket stolt som kapten att alla jobbar hårt varje match och kämpar ända in i mål.

Kapten Douglas//

Stefan Larsson       72 slag

Mats Kinberg          73 slag

Douglas Dahlqvist   78 slag

Martin Bergqvist      80 slag

Fredrik Samuelsson 83 slag

Då var det dags för tredje seriematchen och den gick av stapeln på en välskött bana i Ulricehamn. Greener och fairways var väldigt fina på en för övrigt knepig och konstig golfbana. Vi lyckades tyvärr inte ta hem segern denna gång utan Mark GK tog revanch och vann med ett ynka slag. Bra jobbat ändå alla. Bäst av alla i hela tävlingen var Mats Kinberg och Douglas Dahlqvist på fina 74 slag.

Kapten Douglas//

Mats Kinberg          74

Douglas Dahlqvist   74

Stefan Larsson       83

Martin Bergqvist     83

Thomas Dahlgren   84

Seriespelet på Hulta GK gick inte enligt planerna och vi hamnade på en bedrövlig 4:e plats. Med detta tappade vi serieledningen till Mark GK.Tråkigt men sant. Nu tar vi sommarlov från seriespelet och kör hårdare en någonsin till hösten för de 2 återstående seriematcherna.

// Douglas

Douglas Dahlqvist   76

Mats Kinberg          77

Fredrik Bolmstedt   84

Martin Bergqvist     87

Fredrik Samuelsson 93

Då var vi igång efter sommaruppehållet! Marks GK stod som värd och segrade också på sin hemmabana. På en lättspelad bana var alla Hulta spelare inte med i matchen riktigt och vi slutade på en snöplig 3:e plats.

// Kapet Douglas

Douglas Dahlqvist    77